Petri

Lisää luovuutta, jakamista, vaikuttavuutta ja tulosta – Strategia.Design – Digiloikka.Design – Palvelu.Design – Tietojohtaminen.design – Johtaminen.Design

pistedisain - Petri Hakanen

Olen Petri Hakanen yrityksestä Petri Hakanen. Autan yrityksiä löytämään digisiemeniä, istuttamaan, kastelemaan ja hoivaamaan niistä kukoistavaa toimintaa ja tuloksia. Voinko olla mahdollisesti avuksi? Tai miten sinä voisit auttaa minua?

Olen toiminut tiedonhallinnan alueella konsulttina ja projektijohtajana, liiketoiminnan kehitystehtävissä ja liiketoimintayksiköiden johdossa, asiakkuus- ja myyntijohtajanakin. Osaamisiani ovat tiedonhallinnan sovellusalueet, tiedolla johtaminen, kehittämistoiminta sekä toimenpiteiden kytkeminen asiakasorganisaation strategiaan ja tavoitteisiin.

Olen myös tietojohtamisen osaamisyhteisön TDWI Finlandin puheenjohtaja – tietoammattilainen, johtaja ja Luottamuksen ja Vaikutuksen johtamisen puolestapuhuja ja toteuttaja – Konsultti käytettävissäsi, johtaja vuokrattavissasi.

petri-hakanen-design

Melko kattavan ‘ansioluettelon’ CV:n virkaa ajaa ajan tasalla oleva Linkedin profiilini https://fi.linkedin.com/in/petrihakanen.

Olen saanut mahdollisuuden kehittyä monenlaisissa tehtävissä. Tällä hetkellä opiskelen aktiivisesti lisää liiketaloudesta, siihen sisältyen niin yritystoiminnasta, yrittäjyydestä, markkinoinnista, johtamisesta, strategioista, johdon laskentatoimesta, juridiikastakin.

Voit saada vilauksen eräistä tekemisistäni etusivulla tästä osiosta: http://www.hakanen.eu/#testimonial.

Tietoa palveluistani ja hinnoistani löydät täältä: http://www.hakanen.eu/petri-hakanen-at-your-service/.

Mitä sitten Strategia.Design voisi tarkoittaa? Minä löydän näiden kahden ison teeman, strategioiden ja designin, avulla uudenmuotoisia ja innovaatioihin rohkaisevia tapoja saada aikaan positiivinen muutos niin toiminnassa kuin toiminnan johtamisessa, ihmisten toimintatavoissa – suorituskyvyn kehittämisen ja johtamisen viitekehyksessä.

Löydät kirjoituksiani, sivuston valikossa BLOG’it: http://www.hakanen.eu/strategia-studio-blogit/

Yhteystietoni löydät myös täältä käyntsäristä [skannaa koodista]:

Lisää luovuutta strategioihin - Strategia.Design

petri@hakanen.eu – Petri Hakanen Oy

TDWI Finland – petri.hakanen@tdwi.fihttp://www.tdwi.fi/

LinkedIn: Petri HakanenFacebook: Petri HakanenTwitter: Petri Hakanen

 

Petri Hakanen Oy
Business ID / Y-tunnus: 2450682-3 (FI24506823)

The Finnish Business Information System BIS (fin. YTJ): 2450682-3