Voinko olla mahdollisesti avuksi? Tai miten sinä voisit auttaa minua?


Olen yrittäjä-konsultti Petri Hakanen Oy:ssä ja toimin myös vuosittain useita tietojohtamisen asiantuntijaseminaareja järjestävän osaamisyhteisön ja yhdistyksen TDWI Finlandin puheenjohtajana – Käytettävissäsi –


Teen datahankkeiden työsuunnittelun ja polutuksen, läpiajon ja tueksi jäsennän operaatiot & johtamismallit. Voin auttaa mm. operatiivisen toiminnan ja tietoarkkitehtuurin liitynnöissä, dataan liittyvien hallinta- ja käsittelymallien kanssa, johtamismalleissa, ja myös operaatioiden liitynnöissä organisaation strategioihin, suoritusten ja tavoitteiden seurantaan ja kyvykkyysrakenteisiin. Voin toimia toimeksiantajan organisaatiossa ”interim”.  #tietostrategia #datagovernance #datamodeling #processmodeling


Etsitkö, tarvitsetko juuri nyt, minua tukemaan toimintanne kehittämistä, tietojohtamisen laajaan kokonaisuuteen liittyen, mahdollisesti toimenpiteiden vaikuttavuuden varmistajana – projektiin, hankekokonaisuuteen, linjavastuuseen, määrittelijäksi, toteuttajaksi – you name it!


Valmennukset ja sparraukset minun on luontevinta yhdistää konsultointina osaksi sovittavaa kehittämistehtävää. Näin saamme tekemisen yhteisölliseksi ja ankkuroitua tekemisen kiinteäksi osaksi toiminnan kehittämistä käytännössä.


Konsultoinnin päivähintani lyhytkestoisiin ja/tai satunnaisiin tehtäviin on 750 – 1.050 eur/htp (+alv) tehtävästä riippuen.

Tarvittavat sovitut valmistelut ja lopputyöt tulevat lisäksi samalla hinnoittelulla.


Koutsina, coaching, olen tietyn henkilön sparraajana hänen kehittämistehtävänsä, mahdollisen johtamistehtävänsä, tukena yhdistäen meidän molempien kokemukset, menetelmämme ja ideamme yhteiseen päämäärään. Sovittavat koutsaustapaamiset tahdistetaan etenemistavoitteiden ja tapahtumien mukaisesti. Aktiivisessa hankkeessa on hyvä olla vähintään viikottaisia tapaamisia, jotta myös oma tuntumani kohteeseen koutsina säilyy tuoreena.

Koutsauspalveluni kuukausihinta on esimerkiksi 1.950 eur (+alv) toteutettuna ½ päivää joka viikko.


Vuokrajohtajana ja/tai konsulttina, vetämään ja toteuttamaan laajempaa kehittämiskokonaisuutta, toiminnan uudistamista, tietohallintoa, tietojohtamista

– määräaikaisella sopimuksella joko täysiaikaisesti tai osa-aikaisena –

sopimuksen ollessa tavallisesti vähintään muutamia kuukausia.

Kuukausihinta on 13.000–15.600 eur (+alv).

Täysiaikaisuus tarkoittaa, että annan 110 % fokuksestani ja huomiostani ja 80–95 % laskennallisesta ajastani. Asiakas saa aina tehollista työaikaani.


Linkedin profiilini https://fi.linkedin.com/in/petrihakanen. Lähetän sinulle halutessasi CV:ni. Yhteenvedon löydät: Resume https://www.hakanen.eu/petri-hakanen-data-strategia-design/


Vastaan itse kaikista työnantajalle kuuluvista velvoitteista ja kustannuksista kuten sosiaaliturvamaksut, eläkemaksut, lomat ja työterveyshuolto.

Mikäli palvelut edellyttävät matkustamista pääkaupunkiseudun ulkopuolella, arvioimme matkustamisen kustannukset erikseen.


Petri Hakanen Oy
Business ID / Y-tunnus: 2450682-3, VAT: FI24506823


petri@hakanen.eu


Kirjoitukset. Kirjoitan blogiini ja pyydettäessä muuallekin tiedolla johtamisesta, digimurroksesta, kehittämisen johtamisesta, ideoinnista ja luottamuksen johtamisesta ja näissä avuksi kokemistani menetelmistä. Blogien kirjoittaminen on minulle omien ajatusteni ja menetelmien, työtapojen ja ideoiden jäsentelyä. – Poimi epäröimättä tarpeeseesi sinua puhuttelevat kohdat; kopioiminen on paras kehu.