Lisää luovuutta strategioihin – Strategia.Design

Olen saanut kasvaa monenlaisissa tiedonhallinnan asiantuntija-, johtamis- ja liiketoiminnan kehittämistehtävissä. Tällä hetkellä opiskelen aktiivisesti lisää liiketaloudesta, siihen sisältyen niin markkinoinnista, johtamisesta, strategioista, juridiikastakin. – Näitä oppeja pyrin jatkuvasti koplaamaan elämääni ja kokemaani innoissani kuin pieni koiramme ruokakupillaan herkkuja haistellen.

Mitä sitten Strategia.Design voisi tarkoittaa? Minä etsin näiden kahden ison teeman, strategioiden ja designin, avulla uudenmuotoisia ja innovaatioihin rohkaisevia tapoja saada aikaan positiivinen muutos niin toiminnassa kuin toiminnan johtamisessa, ihmisten toimintatavoissa – suorituskyvyn kehittämisen ja johtamisen viitekehyksessä – jotta strategioiden toteuttaminen ja johtaminen ei olisi ‘vain viestintää, välineitä ja workshopeja’ – vaan ihminen ideoineen ja unelmineen tuntisi olevansa tiivis osa yhteisön strategista kasvutarinaa.

Nyt joku kysyy – mitähän se Petri tuolla tarkoitti 🙂 Niin kysyn minäkin. Miten se tehdään? Omia ajatuksia on toki paljon, mutta arvokasta ovat muiden ajatukset. Siksikin olen täällä, verkoilla. Vastaus löytyy yhdessä.

Joitain ajatuksen kehityskaaria löydätte myös täältä, mikäli kiinnostaa: http://www.hakanen.eu/blog/kaikki-blogit/

Yhteystietoni löydät myös täältä käyntsäristä:

Lisää luovuutta strategioihin - Strategia.Design

petri@hakanen.eu

http://www.hakanen.eu/http://Strategia.Design

Petri Hakanen Oy

 

TDWI Finland

petri.hakanen@tdwi.fi

http://www.tdwi.fi/

 

LinkedIn: Petri HakanenFacebook: Petri HakanenTwitter: Petri Hakanen