Mitä Strategia.Design voisi tarkoittaa? Minä etsin näiden kahden ison teeman, strategioiden ja designin, avulla uudenmuotoisia ja innovaatioihin rohkaisevia tapoja saada aikaan positiivinen muutos niin toiminnassa kuin toiminnan johtamisessa, ihmisten toimintatavoissa – suorituskyvyn kehittämisen ja johtamisen viitekehyksessä – jotta strategioiden toteuttaminen ja johtaminen ei olisi ‘vain viestintää, välineitä ja workshopeja’ – vaan ihminen ideoineen ja unelmineen tuntisi olevansa tiivis osa yhteisön strategista kasvutarinaa. – Strategista kasvua, ihan joka päivä. Tavoitteellisesti. Johdonmukaisesti.

Kyky ja Muutos - Petri Hakanen

“Prepare yourself for great things doing small things in a great way”“Without understanding the nature of decision-making you will spread your data around hoping for a harvest” – Petri Hakanen

Löydät ajatuksiani ja tutkittuakin tietoa tiedolla johtamisen ja tietojohtamisen malleista täältä linkin takaa.


“Innostunut ja innostuksissaan ideoiva ja innovoiva ihminen on on uusi öljy, josta voimme jalostaa maailmanluokan tuotteet ja palvelut” – Petri Hakanen


Katso myös Uusi Hissipuhe – Strategia.Design

Strategiset tiedolla johtamisen näkökulmat - Petri Hakanen

 

Kuinka läpimurto saavutetaan. Mitä tämä voisi tarkoittaa tekemisenä käytännössä. Tästä kirjoitan http://www.hakanen.eu/blog/2016/05/lapimurto-muutos-digitalisaatio-lean-design/

 

Petri Hakanen Oy
Business ID / Y-tunnus: 2450682-3 (FI24506823)

The Finnish Business Information System BIS (fin. YTJ): 2450682-3

Autan asiakkaitani toimien johtajana (in-house interim manager), seniorikonsulttina, projektijohtajana ja sparraajana liiketoiminnan ja tiedonhallinnan vaativissa, haastavissa ja edistyksellisissä muutostilanteissa.

Osaamisiani ovat tiedonhallinnan sovellusalueet, tiedolla johtaminen, kehittämistoiminta sekä toimenpiteiden kytkeminen asiakasorganisaation strategiaan ja tavoitteisiin.

Olen verkostoitunut kokeneiden ja parhaiden osaajien kanssa ja voin hyödyntää myös tätä verkosto-osaamistamme asiakkaiden hyväksi. Meillä on kyky ja voima orkestroida ja johtaa saamamme tehtävä parhaan lopputuloksen edellyttämällä tavalla.

 

Petri Hakanen Leading Advisor. Senior Consultant. Leader and Business Manager – owner
Consultant at Your Service, for Your Service

Kiinnostunut minusta johtajaksi ostosopimuksella sovittavaksi ajaksi, konsultointipohjalta, tai liiketoimintapartneriksi? – Olen avoin yhteistyösuunnitelmille.
qr-koodi Petri Hakanen käyntikortti
Contact: petri@hakanen.eu
LinkedIn profile http://www.linkedin.com/in/petrihakanen

Twitter @PetriHakanen